Ziraat Bankası'ndan Şok Fırsat! Bireysel Müşterilere 5 Gün İçinde 45 Bin TL Ödeme Verilecek...

Ziraat Bankası'ndan Şok Fırsat! Bireysel Müşterilere 5 Gün İçinde 45 Bin TL Ödeme Verilecek...

Ziraat Bankası müjde olarak duyurdu. Bireysel müşterilerine banka 5 gün içinde 45.000 TL Nakit ödeme yapacak. İşte ödemeyi almak için gerekli koşullar ve detaylar...

Ziraat Bankası müjdeyi verdi. Bireysel müşterilerine başlattığı nakit kredi kampanyası ile 5 gün içinde 45 bin lira civarında nakit destek ödemesi yapacağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası'ndan nakit ihtiyacı olanlara bu kredi kampanyası ile 5 gün içinde kendi banka hesaplarından başvurularını yaparak ödeme almak isteyen tüm vatandaşlara 45.000 TL nakit kredi ödemesi vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası'ndan bu parayı 5 gün içinde alabilirsiniz. 45 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu 18 yaşından büyük olanlar için geçerli olup nakit kredi kullanacak olanlara aynı gün içinde verilecek.

Ziraat Bankası bireysel müşterilerine gerekli şartları taşımaları halinde bu desteği sağlayacak. Banka 45 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemesi sağlamaktadır. Ziraat Bankası'ndan kullanılacak olan vatandaşların emekli maaşı hesapları olması halinde banka müşterisi olarak kredi başvurularını yapabilecekleri gibi emekli maaş hesaplarından bir internet bankacılığı şifresi oluşturmaları şartı aranıyor bu şifre ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaları gerekir. Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasından gerçekleştirileceklere tüm krediler için emekli olan ve sigortalı olarak çalışanlar başvuru koşuluna uygun ise diledikleri an ödeme alabilecektir.

Ziraat Bankası bireysel kredi kampanyası için katılacak olan vatandaşlar sigortalı şekilde çalışıyorsa bu durumunda ihtiyaç kredisi başvurularından faydalanabilmesi için öncelikli şekilde son işyerlerinde 6 aydır sigorta primlerinin yatıyor olması gerekiyor. Ziraat Bankası'ndan kredi kullanacak olanlar emekli olmaları halinde ise emekli maaş hesaplarından işlemleri yapılır ve bu şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.