4A, 4B, 4C Ve EYT'li Emekli İçin Resmen Piyango! 5000 TL İkramiye IBAN'a Yatıyor…

4A, 4B, 4C Ve EYT'li Emekli İçin Resmen Piyango! 5000 TL İkramiye IBAN'a Yatıyor…

Tüm emekli vatandaşlara milli piyango vurdu. 4A, 4B ve 4C ile EYT’li emeklilere 5.000 TL bayram ikramiyesi IBAN üzerinden yatırılacak. İşte ödemeye dair detaylar…

Yüzüncü yıla özel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi emeklilere IBAN üzerinden yatırılacak. 29 Ekim'de tüm emekliler bayram edecek. Tüm vatandaşlar istisnasız ödemeden yararlanabilecekler. Konu ile ilgili olarak AK Parti'den açıklama yapıldı.

17 milyon emekli maaş zammı için geri sayım başladı. 17 milyon emekli 29 Ekim'de Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Emekliye Ekim ayında sürprizler saymakla bitmiyor. Tüm emekliler fark etmeksizin istisnasız bu ödemeden yararlanabilecekler. Ödemelere ilişkin açıklama geldi. Hükümet kaynaklarından gelen açıklamalara göre Ekim ayının sonunda ya da Kasım ayının başlarında ara zam da geliyor. Özellikle en düşük emekli maaşını yükselmesi bekleniyor ve emekli maaşının en düşük 12.000 TL olacağı konuşuluyor. Emekliye Ekim ayında açıklanan ikramiyeler de 100. yıl sebebiyle güldürecek. Yani emekliye bu yıl bir bayram ikramiyesi daha verilmiş olacak. Üstelik miktarı da 5000 TL olarak duyuruldu.

Emekli Bayram İkramiyesi Onaylandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala müjde geldi. 2.000 TL'ye kadar çıkan dini bayram ikramiyeleri 29 Ekim münasebetiyle tekrar verilecek. Ancak ek ikramiye ödemesinin miktarı değişti. 5000 TL olarak bu ödemeler yatacak.

100 Yıla Özel 5000 TL Yatacak

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılına özel olarak 17 milyon emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi yatacak. Tek defaya mahsus verilecek bu ödeme Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Bakanlığı konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapmadı. AK Parti kaynaklarından çalışmaları sürdüğüne dair açıklama geldi.

Emekli maaşlarına zam yapılıp yapılmayacağı da merak ediliyor. İlk kabine toplantısı sonrasında emeklere duyuracaklarını açıklayan Erdoğan henüz emekli maaşları ile ilgili bir bilgi vermedi. 9 Ekim'de kabine toplantısının yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.