İş Bankası TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlara DUYURDU! 20.000 TL Faizsiz Desteği DUYURDU...

İş Bankası TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlara DUYURDU! 20.000 TL Faizsiz Desteği DUYURDU...

İş Bankası'ndan müşterilerine yepyeni ve büyük bir fırsat daha oluşturuldu. Yeni müşterilerine yönelik büyük bir sürpriz hazırlayan banka diğer bankaların sunmuş olduğu kredilere göre çok daha avantajlı ve cömert bir teklif sundu.

İş Bankası'ndan müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat olarak sunuluyor. Yeni müşterilerine yönelik bir sürpriz hazırlayan banka diğer bankaların sunmuş olduğu faizsiz küçük kredilere kıyasla çok daha cömert bir teklif sundu. Bankaların kredi kampanyaları hız kesmeden sürüyor.

20.000 TL Sıfır Faizli Kredi Koşulları Açıklandı

İşCep üzerinden İş Bankası ilk kez müşterisi olanlara 20.000 TL sıfır faizli kredi desteği oluşturdu. Diğer bankalardan benzer fırsatlar sağlanmasına rağmen İş Bankası daha yüksek limitli krediler veriyor. Bu kredi kampanyası 1 Ekim tarihi ile 31 Ekim tarihleri arasında İşCep üzerinden müşteri olmak isteyenlere sağlanmaktadır. Nakit avans kampanyası İş Bankası müşteri olan ve kredi kartı başvurusu onaylanmış müşterilere sağlanıyor. Faizsiz ve taksitli nakit avans yalnızca 6 ay için geçerli tutulmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için sizi nakit avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında değişiyor. Yalnızca İşCep’e sağlanabiliyor. Kullanılacak taksitli avans tutarları kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırılmaktadır. Kampanya ile tanımlanan faizsiz taksitli nakit avans tutarı maksimum 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde oluşturulmaktadır. Kredi kartı başvurusu onaylanmış kişiler kredi kartının fiziki teslimini beklemeye gerek kalmadan mobil işlemler üzerinden kredi kartı limitinin %50'sini açmayacak şekilde ve 5.000 TL'ye kadar kampanyadan yararlanabilirler. 6 aydan farklı vadelerde 20.000 TL ve üzeri miktarlar için faiz oranları belirlenen oranda uygulanacaktır.

İş Bankası'ndan bu kampanya ile “müşteri olmak istiyorum” adımını kullanarak yararlanabilirsiniz. Başvurusu onaylanan müşteriler için bu fırsatı kaçırmamak adına elinizi çabuk tutun. 31 Ekim tarihi son gün olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.