Akbank'tan Kredi Müjdesi Geldi! 100.000, 50.000 ve 25.000 TL Nakit Para Desteği Verilecek...

Akbank'tan Kredi Müjdesi Geldi! 100.000, 50.000 ve 25.000 TL Nakit Para Desteği Verilecek...

Bayram müjdesi geldi. Akbank hesabı bulunanlara hesabınız var ise 100.000 TL, 50.000 TL ve 25.000 TL nakit ödeme verilecek. İşte detaylar...

Akbank'tan duyurulan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile 100.000 TL'ye kadar limitli şekilde bireysel tüketici kredisini vatandaşların kredi puanına göre ödeme daha vereceğini duyurdu. İşte krediye ilişkin detaylar...

Akbank hesabınız üzerinden başvuru işleminizi yaparak kullanabileceğiniz ve nakit kredi kullanacak olanlara uygun şekilde faiz oranları ile verilecek olan kredi koşullarrına uygun olan tüm vatandaşlara hemen gün içinde ödeme vererek hesaba aktarmaktadır. Akbank'dan 100.000 TL'ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım ile başvuru yapacak olanlara 18 yaşın üzerinde olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması koşulu ile aynı zamanda banka kredi puanlarının da yüksek olması gerekmektedir.

Akbank'tan bireysel tüketici kredisi kampanyası kapsamında başlatılan ve nakit ihtiyacı olanlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu için "kredi" yazın boşluk bırakın "TC kimlik numaranızı" yazıp bu mesajı 44 25 numarasına mesaj atabilirler. İhtiyaç kredisi başvurusunu bu şekilde yapabilirsiniz. Akbank'tan bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyacı olup kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyenlere hemen aynı gün içinde ödeme yapılacak ve krediler hesaba yatırılarak kullandırılacak.

Akbank'tan sağlanan krediden hesabı olan vatandaşlar Akbank direkt uygulaması üzerinden bireysel tüketici kredisi alabilmektedirler. Akbank bireysel tüketici kredisi kampanyası katılmak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirip hemen işlemlerinizi yapabileceksiniz. Akbank bireysel kredi kampanyası kapsamında Akbank direkt uygulamasından katılacak olan tüm vatandaşlara Akbank uygulamasından yapmış oldukları başvurular ile masrafsız ve gelir belgesiz şekilde bireysel tüketici kredisi sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.