Garanti BBVA'dan Müjde Geldi! 1000 TL Hediye Ödemesi Verilecek! İşte Kaçırılmayacak O Fırsat...

Garanti BBVA'dan Müjde Geldi! 1000 TL Hediye Ödemesi Verilecek! İşte Kaçırılmayacak O Fırsat...

Bankalardan son zamanlarda verilen kampanyalarını duyurmaya devam ederken yeni bir kampanya haberi de Garanti BBVA'dan yapıldı. Bu doğrultuda Garanti Bankası'ndan kartı olup kampanyaya katılıma 1.000 TL hediye edileceği duyurdu. İşte konuya dair detaylar.

Garanti Bankası Detayları Açıklandı

Garanti Bankası’ndan sağlanan kampanyalar çok sayıda kişi tarafından takip edildiği belirtilerek bankanın web sitesinden duyuruldu. İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan 1 Mart ile 31 Mart tarihleri arası düzenlenen kampanya kapsamında 1.000 TL değerinde hediye vereceği duyuruldu. Garanti Bankası'nın müşterilerinin yakınlarına Mobil’den Garanti Bankası müşterisi olmak için davet etmeleri durumunda 1.000 TL’ye kadar bonus kazanabileceği bilgisi verildi.

1.000 TL Ödeme Verilecek

Garanti Bankası'ndan yapılan duyuruda yakınlarını "Davet Et Kampanyası" kapsamında bonus kredi kartı ya da paracard sahibi olanlara kampanyadan yararlanma imkanı da verildi.

Bunun yanında her yakını için 250 TL olmak üzere toplam 1.000 liraya kadar bonus ödemesi verileceğinin altını çizdi. Kampanyaya dair bilgilerin Garanti Bankası’nın resmi sitesinden açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.