Afyon'da Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri bildiri yayınladı

Afyon'da Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri bildiri yayınladı

Afjet abonelerinin mağduriyetini dile getiren Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri; vatandaşın ısınma problemi yaşadığını, böylesi ağır kış mevsimi koşullarında adeta bedelini ödeyerek evlerinde ısınmak bir yana dursun,...

Afjet abonelerinin mağduriyetini dile getiren Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri; vatandaşın ısınma problemi yaşadığını, böylesi ağır kış mevsimi koşullarında adeta bedelini ödeyerek evlerinde ısınmak bir yana dursun, soğukla mücadele eder hale geldiğini söylediler.

Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri'nin yaptığı bildiri şöyle:

“Evlerinde elektrikli ısıtıcı ile soğuktan korunan, mağdur edilen vatandaşlarımıza mesaj yoluyla bilgilendirme yapan Afjet yetkilileri; ‘’ bir arıza oluşmuştur, giderilmeye çalışılmaktadır, yaşanan aksaklıktan dolayı anlayış ve özür dileriz’’ mesajları inandırıcılığını yitirmiş, zaman kazanmaya çalışılmakta olduğu gözlerden kaçmamıştır ve kaçmayacaktır.

Art arda yapılan yüzde 75 hatta yüzde 100’e varan zamlar konusunda son derece hızlı davranan Afjet idarecilerinin, geçen yılki kıştan bu yana hala arızaları çözememiş olması, bedelini kat be kat aldığı halde sorun çözme konusundaki yavaşlıkları tepkilere yol açmıştır.

Basın aracılığı ile Afjet idarecilerine buradan milletimizi temsilen sesleniyoruz. Zamlı faturaların tahsili konusunda son derece mahir olmanıza rağmen hizmet etme, sorun çözme konusunda da ne kadar yetersiz olduğunuzu kabul edin ve bir an evvel vatandaşlarımızın ısınma sorununa kalıcı bir çözüm üretin. Geçiştirme adına insanlara mesaj atmak yerine acilen görevinizin gerektirdiği sorumlulukla gereğini yapın. Görevinizi yapamıyorsanız da aynı sorumluluk duygusu ile o size çok rahat gelen koltuklarınızı bırakın ve daha fazla işgal etmeyin.

Buradan Millet İttifakı Belediye Meclis üyeleri olarak Afjet yöneticilerine çağrımızdır. Sorun çözemediğiniz ve milleti soğuğa mahkum ettiğiniz ortada iken, en azından mağduriyetin giderilebilmesi için 2022 yılı Aralık ayı, 2023 yılı Ocak Ayı ve Şubat Ayı faturalarını tahsil etmekten vazgeçin. Tahsil ettiğiniz fatura bedellerini de vatandaşlara iade edin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.