Emir Taha, yeni şarkısı 'Uzak Dur'u yayınladı

Emir Taha, yeni şarkısı 'Uzak Dur'u yayınladı

Taha'nın sözleriyle "Çevreniz tarafından tamamen tüketilmiş hissetmek" ile ilgili olan şarkı, sanatçının son single'larında kullandığı Türkçe İngilizce ikilisin aksine , tamamen Türkçe dilinde seslendiriliyor. Taha, şarkısında R&B...

Taha'nın sözleriyle "Çevreniz tarafından tamamen tüketilmiş hissetmek" ile ilgili olan şarkı, sanatçının son single'larında kullandığı Türkçe İngilizce ikilisin aksine , tamamen Türkçe dilinde seslendiriliyor.

Taha, şarkısında R&B tarzının yanına eklediği geleneksel Türk gitarlarıyla memleketine gönderme yapıyor. “Uzak Dur”da Emir için ana dilinde şarkı söylemenin getirdiği ekstra bir yoğunluk var. Taha, "Türk dili inanılmaz derecede şiirsel, bu yüzden söylediğiniz her şey kulağa dramatik gelebilir" diyerek gülüyor.

Taha, şarkısı hakkında şunları söylüyor: "‘Uzak Dur’ sizi tam olarak neyin kötü hissettirdiğini bulmak için tek bir damla enerjiniz olmamasıyla ilgili, bu yüzden harekete geçemiyorsunuz çünkü zaten çok tükenmiş hissediyorsunuz. İnsanları suçluyorsunuz, kendinizi suçluyorsunuz, geçmiş kararlarınızdan pişman oluyorsunuz ve etrafınızdaki her şey ve herkes hakkında gerçekten kötümser ve şüpheci olmaya başlıyorsunuz. O kadar savunmasız hale gelirsiniz ki tek istediğiniz kendinizi her şeyden uzaklaştırmaktır.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.