Tuzla Belediyesi Sanat Merkezi öğrencilerinden Türk halk müziği konseri

Tuzla Belediyesi Sanat Merkezi öğrencilerinden Türk halk müziği konseri

Tuzla Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Sanat Merkezi kurslarına katılan Tuzlalı vatandaşlar, Türk Halk Müziği Konseri düzenledi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere çok sayıda...

Tuzla Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Sanat Merkezi kurslarına katılan Tuzlalı vatandaşlar, Türk Halk Müziği Konseri düzenledi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere çok sayıda müziksever katıldı.

Tuzla Belediyesi, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği alanında eğitimler almak isteyen Tuzlalılar için Tuzla Belediyesi Sanat Merkezi’nde alanında uzman sanatçılar eşliğinde eğitimlere devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın destekleri ile ücretsiz olarak verilen kurslara katılan Tuzlalılar, ilk konserini düzenledi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Şef Mustafa Arı koordinasyonunda düzenlenen konsere çok sayıda Tuzlalı sanatsever katıldı. Konsere, Sanatçı Faruk Yılmaz da konuk olarak katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.