Dinar Belediyesi'nden narkotik ekibine teşekkür

Dinar Belediyesi'nden narkotik ekibine teşekkür

AFYONKARAHİSAR - 19.10.2022 - HİBYA - Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne gerçekleştirmiş oldukları başarılı çalışmalar dolayısıyla...

AFYONKARAHİSAR - 19.10.2022 - HİBYA - Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne gerçekleştirmiş oldukları başarılı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

İlçede uyuşturucu kullanımı ve satışı noktasında narkotik ekibinin başarılı çalışmaları neticesinde azalma olduğunu ifade eden Dinar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, ince düşünceleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bu tür kötü alışkanlıklara bulaşmaması için mesai kavramı gözetmeksizin birçok başarılı operasyona imza atan Narkotik Ekibine teşekkür eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye olarak her zaman gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Dinar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat’a ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekibine günün anısına teşekkür plaketi takdim edilmesiyle ziyaret son buldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.