Büyükkılıç: “Hayırsever denilince akla Kayseri’miz geliyor”

Büyükkılıç: “Hayırsever denilince akla Kayseri’miz geliyor”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Develi Seyrani Kampüsü Hayırseverler Buluşması ve toplu açılış törenine katıldı. Törene; AK Parti Genel Başkanvekili...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Develi Seyrani Kampüsü Hayırseverler Buluşması ve toplu açılış törenine katıldı.

Törene; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, protokol ve vatandaşlar katılım sağladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, törendeki konuşmasında, Türkiye’de vesayet döneminin sona erdiğini ve kendisinde büyük bir özgüven elde ettiğini ifade ederek, bu iki kazanım ile yola devam edeceğini, 2023’ten sonraki dönemin Türkiye yüzyılı olacağını dile getirdi.

 “Türkiye’nin dünyanın parlayan bir yıldızı olarak büyük bir bölgesel ve küresel güç haline geldiğine hep beraber şahit olacaksınız” diyen Kurtulmuş, Türkiye yüzyılında Türkiye’nin kısa sürede dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline geleceğini söyleyerek, Türkiye’nin yeni bir küresel sistemin kurulmasının öncülüğünü yapacağını kaydetti.

Büyükkılıç, ise yaptığı konuşmada, “Hayırsever denilince ilçe bazında Develi’miz, il bazında da Kayseri’miz Türkiye genelinde hayırseverleriyle anılan iki güzide mekan ve iki güzide bölge. O açıdan adeta birbiriyle yarışıyor.” dedi.

Hayırseverlere teşekkürlerini ileten Büyükkılıç, “Medeniyete açık olan ilçemizde adeta birbiriyle yarışan hayırseverlerimizle birlikte eğitimi önemseyen, birbirine saygıyı önemseyen, yardımlaşmayı önemseyen; devletine, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine bağlı olmanın adeta simgesi haline gelen Develi’mizde böyle önemli ve anlamlı bir organizasyonda bulunuyoruz.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından kampüs içerisinde hayırseverler tarafından yaptırılan tesislerin toplu açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.