Arka Sokaklar Dizisi Başlıyor mu? İşte Yeni Yayın Tarihi!  Kadro Yenilendi mi?

Arka Sokaklar Dizisi Başlıyor mu? İşte Yeni Yayın Tarihi! Kadro Yenilendi mi?

17 yıldır Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisi 639. bölümü ile yeniden ekranlara geri dönüyor. İşte, herkes tarafından merak edilen tüm ayrıntılar…

Ani bir şekilde ekranlardan kalkan uzun soluklu dizi Arka Sokaklar çok uzun süredir yok iken yeniden ekrana geri dönüyor. 18 Kasım Cuma yayınlanan 638. bölüm sonrasında yayınına duayen yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları girdi. 1,5 ay kadar ara vermiş ve o gün itibaren herkes iddialı bu yapımın dizinin ne zaman yayınlanacağı da merak edilmeye başlamıştı.

Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Bu sorular bu günlerde bir hayli sıklaşmaya başladı. Ekranların sevilen polisiye dizisi olan Arka Sokaklar’a dair tüm detaylar da ortaya çıkdı.

Geçtiğimiz zamanlarda Kanal D'nin İç Yapımlar’ın efsane dizisi yayın haklarını Erler Film’den almak için görüşmeler yapıyor. Son iddialara göre ise anlaşma sağlanmak üzere iddialı dizi artık Cuma günü yayınlanmayacak.İşte iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Cuma akşamları ekranlarda yayınlanan iddialı dizilerin olması sebebi ile Kanal D Arka Sokaklar dizisinde gün değişikliği yapmaya farklı bir günde seyirci ile buluşturacak. Ancak Arka Sokaklar dizisi hangi gün ve hangi saatte yayınlanacak? Ayrıca Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosu için sürpriz duyurulacak ve bomba isimler dizinin yeni kadrosunda bulunacak.

Daha da önemli olan Arka Sokaklar dizisinde kısa bir süre sonra seyirci ile buluşacağı açıklandı Arka Sokaklar dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sizler ile paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.