Ziraat Bankası Bankkart, bankkart genç ve bankkart başak Duyurdu! Geri Ödemesiz ve Karşılıksız 1500 TL Verecek! İ

Ziraat Bankası Bankkart, bankkart genç ve bankkart başak Duyurdu! Geri Ödemesiz ve Karşılıksız 1500 TL Verecek! İ

Ziraat Bankası, geri ödemesiz destek hesaplarına 1.500 TL! Son 6 Gün Kaçırmayın! İşte koşullar ve detaylar...

Ziraat Bankası, sunduğu son kampanya ile öğretmen ve öğrencilere müjdeli bir haber verdi. Banka, troyestro.com ve Troy mağazaları üzerinden yapılacak olan 9.000 TL'lik iPad alımlarında, Bankkart ile ödeme yapan vatandaşlara geri ödemesiz 1.500 TL sunulacak. Bu özel kampanya, Apple aksesuarları için kullanılabilecek bir hediye çeki olarak geçerli sayılacak. Ancak, bu fırsat yalnızca 10 Eylül'e kadar geçerli olacak. Bu sebeple bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların, kampanyadan faydalanmak için son tarihi kaçırmamaları gerekiyor.

Ziraat Bankası sık sık düzenlediği avantajlı fırsatlar ile müşterilerinin ilgi odağı oluyor. Ziraat Bankası bu sefer de öğrenci ve öğretmenleri hedefliyor. Bankkart, bankkart genç ve bankkart başak sahipleri bu özel kampanyadan faydalanabilecekler Ziraat Bankası'nın sunduğu bu tarz kampanyalar müşterilere ekonomik açıdan avantajlar sunmanın yanı sıra öğretim yılı başlangıcında, özellikle öğrencilerin ve eğitimcilerin bütçelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Kampanya Apple ürünlerini olan talebi arttırarak öğrencileri ve öğretmenleri memnun etmeyi amaçlıyor. Bu güzel kampanya fırsatını kaçırmamak için bankkart sahibi vatandaşlar, 10 eylül 2023 tarihine kadar bu özel kampanyadan yararlanabilirler. Ziraat Bankası, sunduğu bu yeni kampanyanın detaylarını da kamuoyu ile paylaştı. Bu özel kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar için banka detayları özenle açıkladı. İşte bu kampanyaya dair tüm merak edilenler…

Kampanyaya katılım için bankkart mobil bankkart.com.tr ve SMS yoluyla başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyen banka sahipleri, "iPad" yazıp 4757'ye SMS göndermelidir. Başvuruda bulunan her bir vatandaş toplamda 1 adet indirim kuponu kazanabilir. Üstelik SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kazanılan indirim kodları 4757'ye gönderilen SMS sonrasında müşterinin bankada kayıtlı cep telefonuna SMS olarak iletilir. Bu indirim kodları troyestro.com sitesinde veya Troy mağazalarında ödeme yapılırken kullanılabilir. Kampanyaya kart sahibi vatandaşlar katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi harcamalarına dahil olmayacaktır. Bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabilir. Bu kampanya özellikle iPad almayı düşünen öğrenci ve öğretmenler için büyük bir fırsat oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.