T.C Kimlik Numarası Son Rakamı 0, 2, 4, 6, 8 Olan DİKKAT: Hemen Başvurun Hesabınıza Gün İçinde 30.000 Lira Yatacak…

T.C Kimlik Numarası Son Rakamı 0, 2, 4, 6, 8 Olan DİKKAT: Hemen Başvurun Hesabınıza Gün İçinde 30.000 Lira Yatacak…

T.C Kimlik Numarası son rakamı baz alınarak vatandaşın hesapları üzerine 30.000 TL para ödenecek. Akbank ve Denizbank tarafından Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ile tüm müşterilerine yeni bir nakit kredi kampanyası oluşturdu ve gündeme geldi!

Bu büyük fırsat için 15.000 TL ile 30.000 TL arası ödemeler yapılacak. Bu yeni destek kampanyası ile özellikle gelir belgesi olmaksızın kredi arayışı içinde olanlar için büyük bir avantaj sağlıyor. Akbank ve Denizbank’tan sağlanan bu kredi paketi için en önemli özellik, kredinin maliyet bakımından düşük olması ve hızlı onay vermesi ile gün içinde hesaba yatırılmaktadır.

Kampanyaya katılım için Akbank ve Denizbank’ın web sitelerinden başvuru işleminizi gerçekleştirebileceğiniz gibi SMS kanalıyla da başvuru dönemini başlatabilirsiniz. Akbank’tan başvuru yapmanız için “kredi” yazın boşluk bırakın T.C kimlik numaranızı yazın 4425 numarasına SMS atmanız yetecektir. Denizbank üzerinden bu kampanyadan yararlanmak isteyenler “kredim” yazıp kimlik numarası ve diğer başvuru bilgileri ile 3280’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilirsiniz.

Bu büyük kredi fırsatı ile acil nakit ihtiyacı olanlar hiç problem yaşamadan hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirler. Ayrıca bu kredi desteğini banka şubesine gitmeniz gerekmeden mobil uygulamalar vasıtası ile kredilerini alabilirler.

Bu kampanya ile özellikle maddi sıkıntı yaşayan kişiler için büyük bir kolaylık oluşturulacağına inanılıyor. Akbank ve Denizbank’tan atılan bu adım finans sektöründe diğer bankalardan benzer adımlar atmalarını teşvik edebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.