SON DAKİKA duyurdu! Bayramda EMEKLİLERE 50.000 TL ödenecek

SON DAKİKA duyurdu! Bayramda EMEKLİLERE 50.000 TL ödenecek

SON DAKİKA duyurdu! Bayramda EMEKLİLERE 50.000 TL ödenecek

Kredi haberleri bugünlerde emekli kredisi kampanyaları ile gündemde. Emeklilere özel avantajlı faiz oranları ile kredi kullandıran ve bu sayede onların nakit ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bazı bankalar, kredi kullanımına 80 yaş sınırlamasını getirmekle birlikte emeklilerin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Peki 36 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi çekmek isteyen bir emekli bunu en uygun şekli ile hangi bankada gerçekleştirebilir? Toplam geri ödeme tutarı kaç TL olur? Aylık taksit tutarı nedir?

Kredi haberleri her geçen gün emekliler tarafından daha fazla araştırılıyor. Çünkü aldığı maaşla zor geçindiğini dile getiren emekli, yaşadığı zor günlerden bir çıkış yolu bulmayı amaçlıyor. Bu aşamada emeklilere özel faiz oranları ile hazırlanan emeklilik kredisi kampanyaları görülmeye değer.

Her banka tarafından verilmemesine rağmen, emeklilik kredisi veren bankalar, belirledikleri şartların karşılanması koşuluyla emeklilerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Bu şartlar arasında ilk sırayı da yaş sınırlaması alıyor. Bir emekli genel olarak, çektiği kredinin vade süresi dikkate alındığında, 80 yaşın üzerindeki emekliye kredi kullandırmaya onay vermiyor.

1 Nisan 2024 dahilinde kredi haberleri içerisinde emeklilik kredisi faiz oranlarını şu şekilde listeleyebiliriz:

• Yapı Kredi Emekliye Özel İhtiyaç Kredisi faiz oranı: %3.99
• DenizBank Fırsat Dolu Emekli Kredisi Faiz Oranı: %3.63
• Garanti BBVA Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı %3.54
• HalkBank Mutlu Emekli Faiz Oranı: %2.69
• HalkBank Mini Emekli Kredisi Faiz Oranı: %2.65

Buna göre 36 ay vadeli emekli kredisi en uygun hangi bankadan çekilir?

HalkBank Mutlu Emekli kampanyası ile aylık taksit tutarı 2.463 TL olan 50.000 TL'nin toplam geri ödemesi 36 ay sonunda 88.961 TL olaraktır.

Yapı Kredi %3.74 faiz oranı ve aylık 2.968 TL taksit tutarı ile 106.861 TL geri ödemeli emekli kredisi olanağı sunmaktadır.

DenizBank %3.94 faiz oranı üzerinden aylık 3.069 TL taksit ödemeli 50.000 TL krediyi toplam 110.492 TL olarak geri ödemenize olanak tanımaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.