Sıfır ve 2. el araba almak isteyen herkese MÜJDE: 60 ay vadeli taşıt destek kredisi alabilirsiniz

Sıfır ve 2. el araba almak isteyen herkese MÜJDE: 60 ay vadeli taşıt destek kredisi alabilirsiniz

Araba sahibi olmak için sıfır ve 2. el araç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara Halkbank’tan 60 ay vadeli araç kredisi veriliyor.

Kredi çekerek araç almak isteyen vatandaşlara yönelik kamu bankaları yeni destek kredisi paketlerini açıklamaya devam ediyor. Bu paketleri duyuran bankalardan biri de Halkbank oldu.

Ekonomik koşulların zorlaştığı şu süreçte her geçen gün yükselişe geçen araç fiyatları cepleri yakmaya devam ediyor. Vatandaşın kendi nakit birikimi ile araba sahibi olmakta neredeyse imkansız hale geldi. Hal böyle olunca bankalara olan kredi talebi artarken araç kredisi faiz oranlarında da yükseliş yaşanması ile kredi çekerek araba satın almak zorlaşmıştı.

HALKBANK ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! KİMLER 60 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ ÇEKEBİLİR?

Halkbank tarafından yapılan açıklamada "Esnaf odası/dernek/birlik üyesi ticari taksi, taksi dolmuş ve minibüs işletmecilerinin, plaka/hat alımlarının, ticari araç/servis aracı alımlarının ve işletme kredisi ihtiyaçlarının finansmanı amacıyla Şoför Esnafına Plaka/Hat Teminatlı Kredi ürününü oluşturduk. Kredi kapsamında Plaka/Hat Alım Kredisi, Plaka Teminatlı İşletme Kredisi, Plaka Teminatlı Araç Alım Kredisi, Servis Aracı Alım Kredisi seçeneklerini 60 aya varan vadelerle sunuyoruz" denilerek kredi çekebilecek kişiler açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.