PTT'den Nakit İhtiyacı Olan Vatandaşlara 5 Gün Boyunca 50.000 TL Ödeme Yapılacak! PTT Yardım Ödemesi Detayları Nedir?

PTT'den Nakit İhtiyacı Olan Vatandaşlara 5 Gün Boyunca 50.000 TL Ödeme Yapılacak! PTT Yardım Ödemesi Detayları Nedir?

PTT'den nakit ihtiyacı olan vatandaşlara özel bir kampanya düzenlendi. Yepyeni kampanya ile PTT gişelerine gidip T.C kimlik numaranızla başvuru yaparak ödemenizi alabilirsiniz. Peki, kimlere kredi verilecek, kampanya detayları nedir?

PTT'den nakit ihtiyacı olan vatandaşları mutlu etmek için yeni bir adım geldi. T.C kimlik numaranızı PTT'ye ulaştırarak bireysel destek alabilirsiniz. Özel ihtiyaçlarınız için ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirdikten sonra aktif bank işbirliği ile kapsamı genişletiyor.

30.000 İle 50.000 Tl Arası Kredi Desteği

PTT müşterilerine 30.000 TL ile 50.000 TL kredi desteğini Aktif Bank müşterisi olmaları kaydıyla veriyor. Emeklilere fırsattan yararlanmaları için büyük bir olanak sağlandı. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi desteğinden hemen yararlanabilirsiniz.

Uygun Faiz Oranları İle PTT'den İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

PTT'den 36 ay vadeli kredi desteği alabilmek için SMS yöntemini tercih edebilirsiniz. 30 50 numarası PTT yazıp bir boşluk bırakın ardından T.C kimlik numaranızı girerek mesajınızı gönderin. SMS ile kredi sonucunuz çok kısa bir süre içerisinde bildirilecektir. PTT'nin sunmuş olduğu uygun faiz oranları ile kredi desteğinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz. Bu şekilde kredi puanı yüksek olan kişiler daha yüksek miktarda kredi alabilecek. Emeklilere ve diğer vatandaşlara finansal rahatlık sağlayan adımlar atılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.