İş Bankası 12.000 TL promosyonu geceyarısı DUYURDU!  Promosyon Ödemesi Başvuru Şartları Neler?

İş Bankası 12.000 TL promosyonu geceyarısı DUYURDU! Promosyon Ödemesi Başvuru Şartları Neler?

İş Bankası, emekli vatandaşlara özel Ağustos kampanyaları, yüksek promosyon ödemeleri ve ek ödeme fırsatları sunuyor. Emekli maaşı 7.500 TL ve üzerinde olan vatandaşlar bu ödemeden yararlanabilir. İşte tüm detaylar…

İş Bankası, Ağustos ayında öne çıkan bankalardan bir tanesi olarak emekli vatandaşlara özel fırsatlar sunmaktadır. Bu özel kampanya fırsatı ile emekliler düzenli maaş almalarının yanı sıra 12.000 TL ek ödeme alma hakkına da sahip olacaklar. İş Bankası'nın sunmuş olduğu bu avantajlı fırsattan faydalanmak için talep edilen bazı şartlara uygun olmak gerekmektedir.

Emekli Maaşı 7.500 TL'nin Üzerinde Olanlara Promosyon Ödemesi

Eğer emekli maaşınız 7.500 TL veya 7.500 TL'nin üzerinde ise İş Bankası'nın özel promosyon kampanyasından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. İş Bankası promosyon ödemelerini müşteri hesaplarına doğrudan yapacak ve bu ödemeler için IBAN numaranızı kullanmanız gerekecektir. Bu cazip fırsattan İş Bankası müşterileri kadar yeni müşterilerde yararlanabilirler.

Ek Ödeme Fırsatı

İş Bankası müşterilerinin geleceğinin daha aydınlık olması için özel kampanyalar sunuyor. Yıl boyunca emekli maaşınızı İş Bankası'ndan alma taahhüdünü verirseniz, 12.000 TL'lik ek ödeme fırsatından faydalanma şansına sahip olabilirsiniz. Bu ek ödeme fırsatı ile emeklilik hayatınızı daha keyifli hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Ağustos ayının sonlarına doğru gelmekteyiz. Emekli vatandaşlar İş Bankası'nın yüksek promosyon kazanma fırsatını kaçırmamak isterler. Hızlı ve kolay taşıma işlemleri ile emekli maaşınızı İş Bankası'na taşıyarak, bu özel fırsattan hızlıca yararlanabilirsiniz.

Emekli müşterilerinin iyiliğini düşünen İş Bankası, müşterilerine 12.000 TL promosyon ödemesi sunuyor! Bu sayede emekli vatandaşlar geleceğe daha umut dolu ve güvenilir bakabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.