Gönül Dağı Dizisinden Zahide'nin Akıbeti Ortaya Çıktı.... Ecem Özkaya Ayrılık Sebebi Ortaya Çıktı! İşte O Sebep...

Gönül Dağı Dizisinden Zahide'nin Akıbeti Ortaya Çıktı.... Ecem Özkaya Ayrılık Sebebi Ortaya Çıktı! İşte O Sebep...

Milyonların sevdiği TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisi, Zahide karakteri ile tanınan Ecem Özkaya'nın ayrılışı ile sarsıldı. Peki, Ecem Özkaya neden bu diziden ayrıldı? Ecem Özkaya yeniden projede olur mu? İşte tüm detaylar…

Türk televizyonunun sevilen dizilerinden bir tanesi olan Gönül Dağı dizisi, izleyicilerine her cumartesi akşamı etkileyici ve duygusal hikayeler sunmaya devam ediyor fakat son zamanlarda dizi seyircilerine üzen bir gelişme yaşandı. Zahide karakterine hayat veren Ecem Özkaya, diziden ayrıldığını açıkladı. Gönül Dağı dizisi Türk televizyonunun en sevilen dizilerinden bir tanesi olmuştu. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk ve daha birçok yetenekli oyuncunun yer aldığı dizide bozkırın derinliklerinde geçen dokunaklı öyküler izleyicilerle buluşuyor. Ecem Özkaya'da bu dizide Zahide karakteriyle tanınıyordu ve Sefer'in eşini oynuyordu. Ecem Özkaya'nın rolünü üstlendiği Zahide karakteri dizinin temel oyuncularından bir tanesiydi.

Taner'in ablası olarak bilinen Zahide, Gönül Dağı dizisinin olaylarına önemli bir duygusallık ve derinlik katıyordu. Çocuklarına çok önem veren bir kadın olan Zahide, Sefer'in hastalığı sırasında ona büyük destek olmuştu ve kederli kasabası sakinleri tarafından da sevgi ile karşılanmıştı. Ancak, üzücü bir haber olarak Ecem Özkaya diziden ayrıldığını sosyal medya üzerinden açıkladı. Ecem Özkaya, Gönül Dağı dizisinde 4 sezon boyunca önemli bir rol oynadığını ve yeni projelerde yer almak için diziye veda ettiğini duyurdu. Peki, Ecem Özkaya Gönül Dağı dizisine dönecek mi?

Gönül Dağı dizisinde ilk bölümden itibaren yer alan başrol oyuncusu Ecem Özkaya projeye veda etti. "Zahide" rolünü oynayan başrol oyuncusu Ecem Özkaya, senaryo gereği projeden ayrıldı.

SOSYAL MEDYADAN VEDA PAYLAŞIMI YAPTI

Zaman atlamasının gerçekleşeceği dizide "Zahide" rolünü oynayan başrol oyuncusu Ecem Özkaya, senaryo gereği projeden ayrıldı. Sosyal medya hesabından rolüne veda eden oyuncu; "Dile kolay 3 yıl, çok yol, fazla emek ve sayısız hikaye… Teşekkürler Gönül Dağı yolun açık olsun. Bu zamana kadar çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Ve Zahide! Birbirimizi giydiğimiz her an müthiş şeyler öğrendim senden. İyi ki geçtin hayatımdan" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.