Biraz Önce Açıklama Geldi T.C Kimlik Numarasına Göre 1900 TL Ödeme Yatacak

Biraz Önce Açıklama Geldi T.C Kimlik Numarasına Göre 1900 TL Ödeme Yatacak

Son dakika yeni bir ödeme müjdesi geldi. T.C kimlik numarası ile başvuru yapanlara 1900 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Başvurular başladı ve paralar hesaplara yatacak. İşte, ödemenin tüm detayları…

11 haneli T.C kimlik numaranız ile devletten destek alacaksınız. 2023 yılı Aile Destek Programı ile ödemeler yapılacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden veya e-devlet sistemi üzerinden bu ödemeler yatacak. 15 Ekim tarihi itibarıyla hesapları aktarılacak olan ödemelere ilişkin detaylar araştırılıyor. Ödemeler sabah saatlerinde 1900 TL para yatacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan destek programı ile 4 milyon haneye sosyal yardım desteği oluşturuldu. Geçtiğimiz yıl başlatılan bu kampanya bu yılda devam edecek. 12 ay süreyle devam edecek olan Aile Yardım Paketi her ay düzenli olarak PTT üzerinden veya başvuru esnasında verilen IBAN numaralarına yatırılıyor. Başka bir başvuru yapmaya gerek kalmadan on iki ay boyunca verilen ödemeler için koşullar açıklandı. Kimler bu desteklerden yararlanabilecek?

Aile Destek Paketi Başvuru Koşulları Nedir?

Türkiye ile destek paketi başvuru koşulları merak ediliyor. Hane içinde bulunan kişi başına düşen geliri asgari ücretin üçte birinden az ise ödeme yapılıyor. e-devlet aracılığıyla veya fiziksel başvuru yöntemiyle ödeme hesaplarınızı aktarılacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bizzat yapacak olduğunuz başvurularla ödemelerden yararlanabilirsiniz.

Sosyal Yardım Ödemelerine Zam Geldi

Aile Destek Paketi kapsamında verilen sosyal yardım ödemelerine zam yapıldı. En az 850 TL en fazla 1250 TL olarak ödenen bu ödemelere ek çocuk bileşeni ile birlikte toplam yardım miktarı 1900 TL'ye kadar çıktı. Ödeme almak isteyenler bakanlıklar tarafından aranan koşullara uygun olması halinde bu ödemeden yararlanabiliyorlar. 15 Ekim itibariyle ekim ayı ödemeleri hesaplara aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.