Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı geceyarısı DUYURDU! 15 Eylül sabah saat 09.00'u bekleyin: IBAN numarasına 5.097 TL yatacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı geceyarısı DUYURDU! 15 Eylül sabah saat 09.00'u bekleyin: IBAN numarasına 5.097 TL yatacak

Evde bakım maaşı ve aile destek ödemesi bekleyen vatandaşlara müjdeli haber verildi. Bu ödemelerin ne zaman yapılacağı ise merak konusuydu. İşte detaylar ve tüm merak edilenler…

Uzun süredir ödeme bekleyen vatandaşa müjdeli haber verildi. Bildiğiniz üzere aile destek ödemeleri TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olan vatandaşlara her ayın belirli bir gününde yapılıyor. Bu ödemeyi bekleyen vatandaşlara müjdeli haber verildi. Ödemeler IBAN numarasına yatmaya başladı. Hemen e-devlet'inizi veya hesabınızı kontrol edin.

Eylül Ödemeleri Yapılıyor!

Bakıma muhtaç, evde yaşlı bakan vatandaşlara her ay 5.097 TL yardım ödemesi yapılıyor. Ödemeler şehir şehir yapılıyor ve her ayın sonuna kadar tamamlanıyor. Eylül ayında yapılacak ödemelerde 31'ine kadar tamamlanmış olacak.

Evde Bakım Maaşı Ne Zaman Yatırılıyor?

Evde bakım maaşları her ayın 15-31'i arasında yatırılıyor. Ödeme almaya hak kazanan vatandaşların ödemeleri 2 gün içerisinde yatırılacak.

Evde bakım maaşı, yaşlı maaşı ve aile destek ödemelerine başvurmak istiyorsanız bulunduğunuz ilçenin Aile ve Sosyal Politikalar il veya ilçe müdürlüğüne giderek başvuru yapabilirsiniz.

Evde Bakım Maaş Sorgulama

Maaşlarının ne zaman yatırılacağını merak eden vatandaşlar, bir yandan da nereden sorgulanacağını merak ediyor. Evde bakım maaşınızı TC kimlik numarası ve şifre ile beraber e-devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. Bu ödemeler sosyal devlet olma ilkesi ile hareket eden devletimiz tarafından vatandaşa sağlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.