16,5 Milyon Emekliye PTT’den Geceyarısı Müjdeli Haber Geldi! 10.000, 20.000, 50.000 ve 80.000 TL Paranızı hemen ÇEKİN!

16,5 Milyon Emekliye PTT’den Geceyarısı Müjdeli Haber Geldi! 10.000, 20.000, 50.000 ve 80.000 TL Paranızı hemen ÇEKİN!

PTT'den emekliye yılın son jesti... 80.000 TL nakit destek hemen onaylanıyor. Emekliler PTT'den şipşak emekli kredisi kullanabiliyor.

PTT emekli kredisi kampanyaları yılın son günlerinde de devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan ve acil kredi kullanarak bu ihtiyaçları karşılamak isteyen emeklilere yeni kampanya başladı. PTT üzerinden maaş alan milyonlarca emekli vatandaş tek bir tıkla 80.000 TL nakit destek alma fırsatına sahip olacak.

PTT emekli kredisi kampanyasının şartları da belli oldu. Aynı gün içinde acil kredi kullanmak isteyenler vakit kaybetmesin.31 Aralık tarihine kadar geçerli PTT emekli kredisi kampanyasının tüm detaylarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

PTT EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI

Nakit paraya sıkışan emekliler yılbaşında gelecek maaş zamlarını beklerken bir yandan da uygun faiz oranı ile kredi veren bankaları araştırıyor. Birçok banka emekliye özel kredi paketleri hazırlıyor ancak en cazip teklif PTT’den geldi.

PTT’den emekliye kıyak! 80.000 TL nakit destek şipşak onaylanıyor 447
PTT emekli kredisi kampanyası kapsamında en uygun faiz oranı ile 80.000 TL’ye kadar nakit destek ödemesini emeklilere anında sağlıyor. Emekli maaşını PTT’ye taşıyan ve hemen kredi başvurusu yapanlar acil kredi desteğinden yararlanabiliyor. PTT emekli kredisi şartları da netleşti.

PTT EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI

PTT’den emekliye kredi desteği ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. Emekli maaşını PTT’ye taşıyarak buradan almayı davet eden emekliler 36 aya kadar vadeli kredi kullanma fırsatına sahip oluyor.

PTT’den emekliye kıyak! 80.000 TL nakit destek şipşak onaylanıyor 667
50.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapan emekliler 36 ay vadeyle 100.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapan emekliler 24 ay vadeyle geri ödeme yapabiliyor. PTT’nin emekli kredisi başvurusunda en önemli şartı maaşınızı taşımak ve 80 yaş altında olmak. Bu şartlara uygun olan emekliler başvuru yapmak koşulu ile hemen acil kredi desteği alabiliyor.

PTT SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU

PTT’den SMS ile kredi başvurusu yapmak da son derece kolay ve hızlı. SMS ile kredi kullanmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne PTT yazıp Bir boşlukta bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazarak 30 50 numarasına SMS göndermeleri gerekiyor. PTT’nin Kredi değerlendirme süreci Sadece 5 dakika sürüyor. 5 dakika sonunda SMS ile kredi bildirimi cep telefonunuza yapılıyor ve aynı gün içinde talep ettiğiniz miktar PTT’den adınıza tanımlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.