16,1 Milyon Emekliye Geceyarısı Ödeme Haberi Geldi... 43 BİN TL hesaplara yattı hemen kontrol edin...

16,1 Milyon Emekliye Geceyarısı Ödeme Haberi Geldi... 43 BİN TL hesaplara yattı hemen kontrol edin...

Emekli maaşı alan bireyler için 43.000 TL ödeme imkanı sunan yeni kampanyaya yalnızca kamu bankaları değil, özel bankalar katılıyor ve inisiyatif olarak duyuruluyor.

36 ay vadeli emekli kredisi imkanı sunulacak olan bu kampanya için gelir belgesi gerekmiyor. Kredi notu düşük olan vatandaşlar aynı gün içerisinde ödemelerini alabilecekler.

Denizbank üzerinden başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, şubeye gitmeden internet bankacılığı uygulamalarından 43.000 TL kredi başvurusu yapabilirler. Mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilir ve ödemeler anında hesabınıza geçilir. Eğer Denizbank şubesine giderek başvuru yapmak isterseniz yanınıza sadece kimliğinizi almanız yeterli olacaktır. Başvurunuz onaylandığı takdirde düşük faizli kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Emekli maaşı alan vatandaşlar, Akbank Direkt uygulaması üzerinden gelir belgesi olmadan 43.000 TL krediye başvuru yapabilirler. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak 36 ay vadeli masrafsız kredi seçeneğinden faydalanmak mümkün. Başvurularınızı Akbank Direkt uygulamasından istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Dilerseniz cep telefonu üzerinden SMS yoluyla da başvuru yapabilirsiniz. "Kredi TC kimlik numarası" yazarak 4425'e göndererek Akbank üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, emekli maaşı alan kişiler için hızlı kredi imkanı sunmaktadır. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan vatandaşlar, şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden veya internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini yapabilirler. Başvuru sonuçları, Ziraat Bankası müşterilerine nakit ihtiyaçları olduğunda 5 dakika içerisinde öğrenme olanaĝı sunar.

Kamu bankalarının ve özel bankaların sunduğu bu 43.000 TL'lik kredi sayesinde emekli vatandaşlar, finansal anlamda rahat bir nefes alacak. Üstelik bu kredi 36 ay vadeli ve düşük faizli olarak sunuluyor! Bu fırsatı kaçırmamak için banka şubeleri üzerinden veya online olarak başvuru yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.