15 Milyon Emekliye 15.11'de MÜJDELİ HABER Verildi... TC İle Başvuru Yapana Anında 70 Bin Lira Destek Parası Verilecek!

15 Milyon Emekliye 15.11'de MÜJDELİ HABER Verildi... TC İle Başvuru Yapana Anında 70 Bin Lira Destek Parası Verilecek!

Bankalar, vatandaşlara bu dönemi daha rahat bir şekilde geçirmeleri için çeşitli kampanyalar sunuyorlar. İş bankası da bu dönemde emekliler için 70.000 TL kredi desteği sunuyor. İşte detaylar…

Emekliye Özel 70.000 TL Ödeme!

İş Bankası, emekli vatandaşlara 70.000 TL'ye kadar kredi desteği sunarak emeklerin maddi ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Emekli maaşınızı İş Bankası'ndan alıyorsanız veya İş Bankası'na taşımayı düşünüyorsanız, İş Bankası şubelerine gidip, ödemelerinizi alabilirsiniz. 70 yaşını geçmemiş olmak ve kredi puanınızın uygun olması gibi şartlara uyduğunuz takdirde İş Bankası size uygun 36 ay vadeli kredi imkanı sağlayacaktır. Üstelik emeklilere özel borç kapatma kredisi de sunarak, diğer bankalara olan borçlarınızı ödemenize yardımcı olacaktır.

QNB Finansbank 70.000 TL Kredi Kampanyası!

Emeklilere özel 70.000 TL kredi sunan bankalardan birisi de QNB Finansbank oldu. Emekli maaşınızı QNB Finansbank'a taşıdığınız takdirde, 70.000 TL'lik krediden faydalanabilirsiniz. Uygun şartları sağlayan vatandaşlara, düşük faiz oranları ile kredi sunulacaktır. QNB Finansbank, 36 ay vadeli kredi imkanı sunmasının dışında taşıt kredisi ve konut kredisi gibi farklı ihtiyaç kredileri de sunmaktadır.

Akbank 70.000 TL Kredi Kampanyası!

Akbank'ta emekli vatandaşlar için 70.000 TL kredi desteği sunan bankalardan birisi oldu. Emekli maaşınızı Akbank'tan alıyorsanız veya maaşınızı Akbank'a taşımak istiyorsanız bu krediden yararlanabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığı takdirde kredinizi aynı gün içerisinde kullanabilirsiniz. Krediye başvurmak için uygun kredi notuna sahip olmanız ve 70 yaşını geçmemeniz gerekmektedir. Akbank 36 ay vadeli kredi imkanı sunarken, internet bankacılığını kullanarak 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınız için hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapma imkanı da sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.