1 Maaş İkramiyesi Ödemesi Yapılacak! 4A 4B 4C Tüm Emekliler Müjde ATM'den Çekecek...

1 Maaş İkramiyesi Ödemesi Yapılacak! 4A 4B 4C Tüm Emekliler Müjde ATM'den Çekecek...

SSK, Bağ-Kur, Emekli sandığı, 4A, 4B, 4C ve EYT'liler için son dakika açıklaması geldi! Beklenen ek ikramiye açıklaması geldi! Bütün emekliler faydalanabilecek

Milyonlarca emekliyi sevindirecek ek ikramiye açıklaması geldi. Maaşları 7500 TL ve üzeri olan tüm emeklilere, maaş aralığına göre ikramiye ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılar...

SSK, Bağ-Kur, Emekli sandığı, 4A, 4B, 4C ve EYT’den emekli olan herkes başvuru yaparak ödemesini alabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmayan emeklilere tek seferlik olarak 5 bin lira ikramiye ödeneceğini açıklamıştı. Bu kapsamda, işçi, memur, Bağ-Kur ve tarım Bağ-Kur kapsamındaki emeklilerden toplamda 12.5 milyon kişi bu ikramiyeden faydalandı.

Emekliler için müjdeli bir haber geldi. Tüm emeklilere ek ikramiye verilmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına göre, çalışmayan emeklilere tek seferlik 5 bin lira ikramiye ödemesi yapılacak.

Bu destek kapsamında, işçi, memur, Bağ-Kur ve tarım Bağ-Kur emeklileri de dahil olmak üzere toplamda 12.5 milyon emekli bu ödemeden faydalandı.

Ayrıca, 7500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere bankalar tarafından ek ödemeler yapılmaya başlandı. Bankalar, emekli promosyon ödemelerini genellikle maaş aralığına göre düzenliyor.

Özellikle Ziraat Bankası, maaşını bu bankaya taşıyan emekliye 3 yıl boyunca 1 maaş ikramiye ödemesi yapacağı yönünde bir teklifte bulundu.

Ziraat Bankası'nın çalışanlarına yaptığı 1 maaş ikramiye ödemesi, dikkatleri üzerine çekti. Bu jestin emekliler için de yapılması talep ediliyor. Bankanın emekliye yönelik teklifinin de 1 maaş ikramiye olacağı iddiaları mevcut.

Bankaların sağladığı promosyonlar özellikle 7500 TL ve üzeri maaş alan emeklileri hedefliyor. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklileri, maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıyıp 3 yıl süreyle buradan almaları durumunda, maaş aralığına göre 5000 TL'ye kadar emekli promosyonu alabiliyor.

Ancak, kamu bankalarının diğer özel bankalara oranla sağladığı promosyon desteğinin daha düşük olduğu gözleniyor. Bu sebeple kamu bankalarının emeklilere daha cazip tekliflerle gelmesi bekleniyor.

Ziraat Bankası'nın emeklilere yönelik promosyon kampanyası detayları şu şekilde:

7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara ise 5.000 TL peşin promosyon ödemesi yapılıyor.

Bu kampanya kapsamında, müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmelerine gerek olmadan başvuruları alınabilecek. Yeni dönem promosyon ödemeleri yapılırken, önceki döneme ait iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.