Hatay'da "El Yapımı Makarna ve Soslar" atölye çalışması

Hatay'da "El Yapımı Makarna ve Soslar" atölye çalışması

Hatay'ın Antakya ilçesinde açılan Gastronomi Akademisi'nde "El Yapımı Makarna ve Soslar" atölye çalışması gerçekleştirildi. Dr. Esat Özata eşliğinde gerçekleşen çalışmada katılımcılar; makarna ve sosların yapımını...

Hatay'ın Antakya ilçesinde açılan Gastronomi Akademisi'nde "El Yapımı Makarna ve Soslar" atölye çalışması gerçekleştirildi.

Dr. Esat Özata eşliğinde gerçekleşen çalışmada katılımcılar; makarna ve sosların yapımını öğrendi.

Çalışma sonunda katılımcılara sertifikalarını Dr. Esat Özata takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.