Geleceğin şefleri Sakarya’nın yemeklerini öğrendi

Geleceğin şefleri Sakarya’nın yemeklerini öğrendi

SAKARYA - 08.11.2022 - HİBYA - Etkinliğe SUBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Naci Çağlar, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Türkay ve Sapanca Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Şevki Ulema da katıldı....

SAKARYA - 08.11.2022 - HİBYA - Etkinliğe SUBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Naci Çağlar, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Türkay ve Sapanca Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Şevki Ulema da katıldı.

SUBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Sakarya’nın tescilli yöresel yemeklerinden ıslama köfte ve kabak tatlısının hazırlıktan sunum aşamasına kadar süren yapım sürecini Köfteci İsmail’in marka sahibi Yavuz Köprülüoğlu’nan öğrendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Sakarya’nın yöresel yemeklerinden ıslama köfte ve kabak tatlısı tanıtıldı. 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.